Waterleidingen

Aanleggen of uitbreiden

Voor het professioneel aanleggen of uitbreiden van waterleidingen heeft u een specialist nodig. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen. De persfittingen maar ook de vertrouwde knelfitting en het solderen worden nog steeds toegepast.
Het is van groot belang dat er zich in uw leidingen geen bacteriën als legionella kunnen nestelen. Des te meer reden om het werk door een specialist te laten uitvoeren.
Aanleg, aanpassing of onderhoud van uw leidingsysteem voor warm en koud water? Wij maken er werk van, of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, er is altijd een oplossing voor het leidingwerk in uw woonhuis of bedrijfspand.

Warmwatertoestel

Gaat u een nieuw warmwatertoestel kopen, uw huis verbouwen of zelfs een heel nieuw huis bouwen? Pak dan meteen de leidingen tussen het warmwatertoestel en de kranen aan! Optimale (warm)waterleidingen zijn kort en hebben een kleine doorsnede. Ze bevatten een klein volume water, waardoor u niet lang hoeft te wachten op warm water. Plaatsing van het warmwatertoestel dichtbij de kranen helpt ook. Zo bespaart u bovendien op uw energiegebruik en -kosten. Als wijzigingen in plaatsing van het warmwatertoestel, of waterleiding niet mogelijk zijn, is een extra miniboiler een goed alternatief. 

Verwarmingslint 

Een verwarmingslint voorkomt het bevriezen van uw waterleidingen. Het is daarmee ideaal voor vorstvrij houden van leidingen, afvoeren en vele andere toepassingen. Toering installaties kan u volledig ontzorgen met het installeren van deze systemen.
Waterontharder installeren?

Wanneer u voor het eerst een bad of een douche hebt genomen in zacht water, dan zal u nooit meer ander water willen gebruiken. Zacht water geeft u een schoon en fris gevoel, een weldaad voor uw huid. Kalkaanslag / zeepaanslag in de badkuip of op de tegels van uw douchecal behoren met zacht water tot het verleden.
Nooit meer lastige kalkaanslag op uw keukenapparatuur zoals vaatwasser, koffiezetapparaat, waterketel enz. Uw afwas sprankelend schoon en zonder kalkvlekken, zelf afdragen is bijna niet meer nodig. Maar nog belangrijker, uw eten en drinken smaken veel beter indien zij bereid zijn met zacht water.
Uw wasmachine gaat veel langer mee met zacht water. Er vormt zich geen ketelsteen meer op het verwarmingselement, de kleppen en andere bewegegende onderdelen, het geen de levensduur van uw machine aanzienlijk verlengd. Daarbij komt uw wasgoed niet alleen witter en helderder uit de was, maar ook zachter. Met zacht water heeft u aanzienlijk minder zeep nodig per wasbeurt en blijven er geen zeepresten achter in uw wasgoed.

Toering installaties adviseert over het type waterontharder. Bel of mail voor een uitstekend advies.

Quooker installeren

Bent u in bezit van dit geweldig stukje techniek, maar heeft u niet de ervaring om een Quooker te installeren? Toering installaties ontzorgt u ook hierbij. Bel ons om uw eigen quooker te laten installeren.


 

BEKIJK ONS WERK