Tegelwerk

Tegelwerk, in elke ruimte, ruime ervaring

Naast de badkamers en sanitaire ruimtes, kan u natuurlijk ook in andere ruimtes laten plaatsen. Het is van belang dat het tegelwerk van hoge kwaliteit is. Toering installaties realiseerd voor u het beste tegelwerk. In bijvoorbeeld uw keuken, bijkeuken, woonkamer of uw gang. De gang is vaak het eerste dat u ziet wanneer u binnenkomt. En dit kan u juist dat fijne gevoel van thuiskomen geven wanneer deze rust en ruimte uitstraalt. Ook laat u uw persoonlijkheid tonen aan gasten die binnenkomen. Het is als het ware een sneak preview van wat er in de rest van het huis te zien is. 

Hoe werkt Toering installaties?

Toering installaties werkt met vaste partners om de kwaliteit van uw tegelwerk te garanderen. Gezamenlijk met uw wensen maken we het perfecte plan voor uw nieuwe badkamer of sanitaire ruimte. Binnen uw budget. 

Een bijkomend voordeel van Toering installaties is dat bijbehorende klussen ook aangenomen kunnen worden. Zoals vloerverwarming of leidingwerk. Het is voor u als klant zeer handig om slechts één aanspreekpunt te hebben, hiervoor is Toering installaties te perfecte installateur!


Vrijblijvende offerte ontvangen of contact met ons opnemen?

Ga naar de contactpagina

BEKIJK ONS WERK