Badkamers & Sanitair

Ruime ervaring met badkamers of sanitaire ruimtes

Toering installaties heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd met het realiseren van diverse badkamers en sanitaire ruimtes. Bij badkamers en sanitaire ruimtes komt het heel vaak op maatwerk aan. Dit vergt creativiteit bij het ontwerp proces. Door de vele projecten kan Toering installaties u bij elke uitdaging ondersteunen in het meedenken voor een ontwerp. Voor elke prijsklasse kan er een nette, maar ook heel belangrijk, een kwalitatief hoogwaardige badkamer of sanitaire ruimte gerealiseerd worden. 


Hoe werkt Toering installaties?

Toering werkt met vaste leveranciers om de kwaliteit van uw badkamers te garanderen. Gezamenlijk met uw wensen maken we het perfecte plan voor uw nieuwe badkamer of sanitaire ruimte. Binnen uw budget. 

Toering installaties adviseert en maakt schetsen van een indeling van uw toekomstige badkamer. De persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk hierbij. Wij gaan na dit bezoek de wensen uitwerken tot een offerte. Desgewenst kunnen we gezamenlijk showrooms bezoeken om uw toekomstige sanitair uit te zoeken.

Vrijblijvende offerte ontvangen of contact met ons opnemen?

Ga naar de contactpagina

BEKIJK ONS WERK