Keukenmontage

Zelf doen, of toch maar uitbesteden?

Het monteren van keukens is een lastige klus. Laat het werk daarom over aan een specialist, zodat u optimaal kan genieten van uw nieuwe keuken. Toering installaties kan alle bijkomende werkzaamheden zoals leidingen verleggen, een plafond en verlichting vernieuwen, een gat in de gevel voor het afzuigkanaal boren en tegel- en timmerwerkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Dus één aanspreekpunt voor de gehele verbouwing. Tegen de lage kosten van een ZZP'er. Dat is pas handig.

Hoe werkt Toering keukenmontage?

Wij werken samen met vele leveranciers en u kunt voor een uitgebreid assortiment terecht in diverse showrooms van onze leveranciers. Bel vooraf voor het regelen van een afspraak en voor een gericht advies. 

Om een offerte kloppend te maken komen wij persoonlijk langs om de afmetingen op te nemen. Toering installaties installeert niet alleen keukens maar kan uw gehele keuken afwerken. Hierbij kan u denken aan tegelwerk, leidingwerk, electrisch werk of andere klussen die niet bij normale installatiewerk horen. Daag ons uit met uw klus!
BEKIJK ONS WERK